Procedure opslag inboedels

Roessen & Roessen heeft een apart bedrijfsonderdeel voor het opslaan van inboedels. We bieden in eigen huis alle faciliteiten voor een correcte, veilige opslag van inboedels en voor de eventuele openbare verkoop van goederen.

Opslaan of vernietigen

We voeren de inboedel van een woning in opdracht van u als opdrachtgever af voor opslag of ter vernietiging. Vernietiging kan direct of na verloop van tijd plaatsvinden.

Vervoer en opslag inboedels

Bij keuze voor bewaren van de inboedel, slaan we deze ter plekke op in een gesloten container. Deze werkwijze is niet alleen efficiƫnt, maar voorkomt ook discussies achteraf over (vermeende) vermissing van goederen. De container wordt in aanwezigheid van u als opdrachtgever ter plaatste verzegeld met een containerslot met uniek nummer. Zolang gewenst slaan we deze container in eigen beheer bewaakt op.

Administratie en uitgifte van inboedels

We verzorgen bij opslag de administratie van de inboedel. Op afspraak kunnen belanghebbenden (delen van) inboedels ophalen, bijvoorbeeld persoonlijke spullen. Dit gebeurt uiteraard in overleg met u als opdrachtgever.

Vernietiging

Bij keuze voor vernietiging of aanbieden in het kringloopcircuit van een inboedel draagt Roessen & Roessen hiervoor zorg.

Veilen en openbare verkoop van inboedels

Bij de opslaglocatie zijn faciliteiten voor openbare verkoop van goederen aanwezig, waaronder een ontvangstruimte met kantine.

Overnemen aansprakelijkheid bij opslag inboedels

Als gemeente of woningcorporaties kunt u het opslaan van inboedels na ontruiming overdragen aan een derde partij. Roessen & Roessen beschikt daarvoor over alle faciliteiten en neemt het aansprakelijkheidsrisico van u over.

Voor meer informatie

Bel 079 363 20 60