Diensten

Roessen & Roessen verzorgt de totale dienstverlening rondom het ontruimen en weer schoon opleveren van woningen, vooral in opdracht van deurwaarderskantoren, woningbouwcorporaties en particulieren. Daarnaast is Roessen & Roessen uw specialist voor bijzondere, soms extreme, schoonmaak- en ontruimingsdiensten door vrijwel het hele land.

Schoonmaak en herstelwerkzaamheden na hennepteelt

De afgelopen jaren heeft de illegale hennepteelt, vooral de thuisteelt, een grote vlucht genomen. De teelt gaat gepaard met niet te onderschatten vervuiling en schade aan de woning.
Denk hierbij aan lekkages door automatische sproei-installaties en schimmelvorming. Veelal ontstaat er ook schade door de aanleg van afvoerbuizen en leidingen door muren en daken voor de afzuiginstallatie.
Na het verwijderen van de planten en het afvoeren van eventuele chemicaliën komt Roessen & Roessen in actie. Met een team van ontruimers, schoonmakers en vakmensen vanuit verschillende disciplines, brengt Roessen & Roessen alles weer terug in oorspronkelijke bouwkundige staat.
Bij het herkennen van hennepteelt gaan wij direct met u en specialisten in overleg om een plan van aanpak op te stellen om de schade aan het onroerend goed te beperken, de herstelkosten transparant in kaart te brengen en de woning weer snel en veilig verhuurbaar te krijgen.
U MOET SNEL EN VEILIG KUNNEN VERHUREN!

 

Ontruimen en schoonmaken van woningen na overlijden

Bij overlijden van een huurder komt het er bij u als verhuurder uiteindelijk op aan de woning weer snel verhuurbaar te krijgen.
Roessen & Roessen heeft jarenlange ervaring met dergelijke trajecten waarbij het respect voor de overledene en de familie hoog in het vaandel staat.
Wij ontruimen de woning met de grootst mogelijke zorg en slaan de inboedel desgewenst zorgvuldig op. De woning leveren we compleet weer op. Desgewenst voeren wij ook mutatiewerkzaamheden uit.

Download de folder (PDF) met uitgebreide informatie

 

 

Ontruimen en schoonmaken van zwaar vervuilde woningen

U als verhuurder kent dergelijke situaties… De woning is zwaar vervuild met rommel, schade en stank. Roessen & Roessen is van oorsprong een schoonmaakbedrijf en inmiddels specialist op het gebied van ontruimen en schoonmaken van onroerend goed. Wij pakken alle opdrachten aan en deinzen nergens voor terug.
Onze dienstverlening gaat verder dan bezemschoon opleveren; wij reinigen de woning grondig en lappen zelfs waar nodig de ramen.
In ons portfolio zitten veel uitgevoerde opdrachten met zeer zware vervuiling en schade op onroerend goed. Wij hebben deze panden brandschoon en fris opgeleverd.
Wij willen u ontzorgen. U moet immers snel weer kunnen verhuren!